De nieuwste trend! Een leren laptoptas met losse trolley

De nieuwste vinding! Een dames laptoptas met losse trolley!

Een laptop is al redelijk zwaar en wanneer je ook nog wat paperassen en persoonlijke spullen meeneemt, wordt de tas al snel te zwaar. Dames met rugklachten en/of schouderklachten dragen veelal tassen die minstens 4,5 kilo wegen. De lichamelijke klachten ontstaan doordat dit gewicht op één schouder wordt gedragen. Daardoor buigt de rug krom en ontstaat er pijn. Als je daarbij bedenkt dat een gemiddelde laptop gemiddeld al 2 kilo weegt is een laptoptrolley aan te raden. Echter de huidige laptoptrolley is vooral functioneel en helemaal niet stijlvol.

 

Dit vond ROOZ Amsterdam, gespecialiseerd in zakelijke tassen, ook en heeft een nieuwe trend gelanceerd. Een elegante laptoptrolley! Maar ook heel praktisch omdat de laptoptas van de trolley te verwijderen is. Een praktische, veilige en modieuze manier om toch al je spullen mee te nemen. De tas wordt met behulp van (speciale) magneten en een extra stevige leren band vastgezet op de trolley. De tas kan dus niet zomaar, in een onbewaakt ogenblik, van de trolley afgenomen worden. De leren laptoptas is stijlvol en daarom bijzonder geschikt als zakelijke tas. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar en enkele daarvan zijn zowel voor de vrouw als de man geschikt.

 

Kijk hier voor de diverse modellen laptoptrolleys

De dames laptoptas is gemaakt van het mooiste rundleer en in meerdere kleuren leverbaar. Alle ROOZ Amsterdam laptoptassen zijn geschikt voor de trolley. Natuurlijk hebben de tassen een uitgebreid organizergedeelte waardoor ook je mobiele telefoon, sleutel gemakkelijk terug te vinden zijn.
Inmiddels hebben ze ook prachtige bijpassende portemonnees in het assortiment.