Dames laptoptas

Vind jij het ook een hele uitdaging om een mooie handgemaakte dames laptoptas te vinden?

Dat vinden wij nou ook, Natuurlijk moet een laptoptas je laptop beschermen en moet er ruimte zijn voor je spullen. Dat is een eerste vereiste. Maar een laptoptas kan toch ook hip en modieus zijn. Hoezo is er maar een model laptoptas voor zowel dames als heren te vinden. Dat lijkt ons niet nodig.

Gelukkig is er jong label die deze hippe, handgemaakte laptoptassen maakt. Kijk maar eens rond bij ROOZ Amsterdam. Zij zijn voor ons nu al dé autoriteit op het gebied van de hippe laptoptas.

Alle dames- en herentassen zijn handgemaakt, exclusief en van het allermooiste rundleder gemaakt. De laptoptassen zijn niet als zodanig herkenbaar. Het zijn mooie schoudertassen die je zowel zakelijk als prive kunt gebruiken.

Bovendien geven ze zelfs 3 jaar extra garantie bovenop de wettelijke 2 jaar garantie. Dat is mooi meegenomen! Er zijn verschillende modellen dames- en herentassen verkrijgbaar in diverse leersoorten en kleuren. Wij zijn een enorme fan en kijken uit naar weer een limited edition van dit mooie merk!