Ontwerp zonder titel (16)

De dames laptoptas passend bij je zakelijke outfit

.

Met een handgemaakte laptoptas kun je je laptop veilig, beschermd en stijlvol vervoeren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of hippe laptoptas, een handgemaakte lederen laptoptas is een geweldige keuze.

 

De handgemaakte laptoptassen zijn speciaal ontworpen voor de stijlvolle zakenvrouw en aangepast naar jouw levensstijl. We kiezen dan graag of een duurzaam uitgevoerde tas in een hoge kwaliteit rundleder. Er is altijd wel een handgemaakte laptoptas die perfect bij je past.

 

De meeste handgemaakte lederen laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. En zijn voorzien van vakken voor al je accessoires en een beschermd laptopvak voor het veilig vervoeren van je laptop. Bij sommige laptoptassen zijn zelfs bijpassende laptophoezen (en schoudertasje) verkrijgbaar.

Handgemaakte hippe, lederen laptoptassen passen perfect bij je zorgvuldig bij elkaar gezochte outfit. Er zijn prachtige schoudertassen met laptopvak verkrijgbaar in unieke ontwerpen. Wat je stijl ook is, er is altijd een stijlvolle handgemaakte laptoptas te vinden.

 

Een handgemaakte lederen laptoptas is een hele investering. Zorg er daarom voor dat je je laptoptas koopt bij een gerenommeerde tassenmerk. Dé autoriteit op het gebied van zakentassen is ROOZ Amsterdam. Zij ontwerpen de zakentassen zelf en laten deze maken door een tassenkunstenaar uit Bali. Hij maakt de tassen met liefde, zorg en aandacht voor iedere detail. Dat zie je en iedere tas is hierdoor natuurlijk uniek.  De tassen worden uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit rundleder. De kwaliteit van de tassen is zo hoog dat iedere tas een eigen uniek certificaatnummer ontvangt en zij maar liefst 5 jaar garantie geven.

Kijk hier eens voor stijlvolle laptoptassen.

rooz amsterdam

Je laptoptas moet voorzien zijn van een apart vak met extra bescherming voor je laptop. Let daarbij goed op het formaat van je laptop zodat het laptopvak groot genoeg is. Deze formaten staan bij de omschrijving van de tas.